Importanta curateniei si igienei in industria HoReCa

Igiena este esentiala in industria HoReCa si este un factor cheie in determinarea satisfactiei clientilor si a deciziei lor de a reveni sau nu la un hotel sau restaurant.

La HorecaBIZ, intelegem importanta acestui aspect si oferim o varietate de produse si servicii pentru a ajuta managerii de hoteluri si restaurante sa atinga standardele de igiena recomandate.

Standardele de igiena recomandate pentru industria HoReCa sunt stabilite de autoritatile sanitare si sunt menite sa asigure un mediu curat si sigur pentru clienti si angajati. Acestea pot include reguli referitoare la curatarea si dezinfectarea spatiilor comune, precum si reguli specifice pentru diferite zone, cum ar fi bucataria.

La HorecaBIZ, oferim o gama larga de produse pentru igiena, cum ar fi detergenti, consumabile de curatenie, produse de hartie si odorizante. De asemenea, oferim sfaturi si solutii personalizate pentru managerii de hoteluri si restaurante, pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca serviciile de igiena si sa se asigure ca indeplinesc standardele recomandate.

In ceea ce priveste produsele de hartie, oferim o varietate de prosoape hartie tip rola, role de hartie industriale, prosoape de hartie tip “Z” si “V”, servetele de hartie, hartie igienica, servetele faciale, role cearceaf medical, etc.

In plus, oferim echipamente si instrumente de curatenie adecvate, cum ar fi maturi, mopuri, raclete, lavete, manusi, perii, carucioare profesionale de curatenie si dispensere pentru role de hartie industriale, prosoape de hartie si odorizante camera.

La HorecaBIZ, intelegem importanta igienei si ne angajam sa oferim produse si servicii de calitate pentru a ajuta managerii de hoteluri si restaurante sa atinga standardele de igiena recomandate si sa ofere o experienta placuta si sigura pentru clienti.

In plus, oferim produse de cosmetica hoteliera, cum ar fi sapunuri, sampoane si lotiuni, pentru a oferi clientilor o experienta placuta si curata in timpul sederii lor. Folii alimentare, pahare, caserole si alte produse de catering sunt, de asemenea, esentiale pentru a se asigura ca alimentele sunt pregatite si servite in conditii igienice si sigure.

Este important sa se aminteasca ca igiena nu este doar responsabilitatea managerilor de hoteluri si restaurante, ci a fiecarui angajat. La HorecaBIZ, ne angajam sa oferim educatie si suport pentru a ajuta angajatii sa inteleaga importanta igienei si sa stie cum sa se comporte pentru a se asigura ca standardele sunt respectate.

Calitatea produselor de curatenie si seriozitatea furnizorului sunt esentiale pentru a asigura o experienta placuta pentru clienti. La HorecaBIZ, ne asiguram ca oferim produse de calitate superioara si ne bazam pe producatori de incredere.

Ne angajam sa livram comenzile la timp, astfel incat managerii de hoteluri si restaurante sa poata planifica si sa se asigure ca au suficiente produse pentru a-si satisface necesarul. Acest lucru nu numai ca va ajuta la asigurarea unui mediu curat si placut pentru clienti, dar va ajuta, de asemenea, la imbunatatirea imaginei si reputatiei afacerii.

Scrie un comentariu