Detergentul de rufe Ariel

Ariel este o marca populara de detergent de rufe, care se remarca prin calitatea si eficienta produselor sale. In comparatie cu alte marci de detergent de rufe, cum ar fi Persil sau Omo, Ariel ofera o putere mai mare de curatare si o mai buna indepartare a petelor grele.

Dintre produsele Ariel disponibile pe site-ul HorecaBiz.ro, mentionam cele mai populare variante:

  • Ariel 110 capsule: aceasta varianta de detergent vine sub forma de capsule, fiind foarte usor de utilizat. O capsula este suficienta pentru o spalare, iar pachetul contine 110 capsule, ceea ce il face o optiune convenabila si economica.
  • Ariel Aqua Pudra 10 kg detergent automat rufe albe si colorate, 67 spalari: aceasta varianta de detergent este special conceputa pentru spalarea rufelor albe si colorate intr-o masina automata de spalat rufe. Pudra este usor de dozat si asigura o curatare profunda si eficienta.
  • Detergent automat Ariel Professional Alfa White Max, 15 kg: aceasta varianta de detergent este ideala pentru utilizarea in mediul profesional, cum ar fi hoteluri, restaurante sau alte afaceri din domeniul HoReCa. Este special conceput pentru rufele albe, avand o putere mare de curatare si fiind foarte eficient in indepartarea petelor.

Astfel, daca sunteti in cautarea unui detergent de rufe de calitate superioara, Ariel este cu siguranta o alegere buna. Pe site-ul HorecaBiz.ro, puteti gasi o varietate de produse Ariel, inclusiv cele mentionate mai sus.

Scrie un comentariu